HomeFeaturedFocusUn smartphone cu Windows 10 inedit: Bush Eluma

Un smartphone cu Windows 10 inedit: Bush Eluma

Inedit mai mult prin faptul că vine de la un brand (mi-e destul de greu să îl numesc producător) locat în Marea Britanie, despre care since nu am auzit până acum (și cu un nume destul de comic pentru un dispozitiv mobil). Și poate inedit și ca variantă la propunerile entry-level din seria Lumia, pe care le face Microsoft amatorilor sistemului propriu de operare pentru dispozitive mobile. Fiind comercializat în primă fază chiar în Europa, m-am gândit că acest Eluma merită câteva clipe atenția noastră, mai ales că vine cu un preț relativ atractiv pentru potențialii doritori. Aproximativ 100 de euro (79 lire) pretind cei de la Bush pentru Eluma.

De acești bani, un utilizator va primi, pe lângă experiența Windows 10 (pe care fiecare o ia cum vrea) și o configurație compusă dintr-un display IPS de 5 inchi și cu rezoluție HD (720p), un procesor quad-core (aici nu se dau prea multe detalii, dar probabil este vorba despre un Qualcomm Snapdragon 210), o stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 8 megapixeli pentru principală și 5 megapixeli pentru frontală, un acumulator de 2100 mAh, abilități dual-SIM, conectivitate LTE. Lipsesc informațiile despre memoria RAM, destul de vitale, aș spune eu, pentru a determina cât de corect este acest preț.

Conform surselor mai apropiate de acest terminal, este destul de asemănător cu un model importat din China de Archos, cel mai probabil ambele dispozitive vin de la același furnizor. Este primul pas pentru Bush în zona de smartphone, compania fiind până acum concentrată mai mult pe segmentul de tablete. Cine știe, poate mai urmează și alte surprize!

via GSM Arena

2 COMENTARII

  1. Este ciudat ca producatorii din China nu au multiple telefoane cu Win 10 la preturi competitive. Din cate tin minte MS nu solicita bani pentru Win 8/8.1 instalat pe dispositive mobile cu ecran sub 9 inchi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep