HomeFeaturedFocusAvem ochelari VR de la LG si o camera de inregistrare la...

Avem ochelari VR de la LG si o camera de inregistrare la 360 de grade

vr

Odată cu prezentarea noului flagship Android G5, LG a anunțat și niște accesorii identificate ca făcând parte din gama de ”prieteni” ai smartphone-ului. Cu ajutorul lor LG G5 poate să fie transformat în aparat foto profesional, player Hi-Fi sau soluție pentru realitatea virtuală. Pentru cel din urmă caz LG a ținut să ne arate două produse interesante: o pereche de ochelari VR 360 și o cameră de înregistrare video LG 360.

Ochelarii 3D se pot conecta la LG G5 prin intermediul portului USB Type-C și al unui cablu special, rezultatul fiind posibilitatea de a avea un display TV de  130 inci la doar 2 metri distanță în fața ochilor. Ochelarii sunt construiți interesant și în același ton cu LG G5, dar au posibilitatea de a fi împachetați pentru a putea fi cărați ușor peste tot. Are doar 118 grame, așa că premisele de a fi un companion zilnic ar fi îndeplinite mai ales că poate rula conținut VR nu numai de pe LG 360 camera ci e compatibil și cu toate materialele VR disponibile pe Android.

 

lg-360-camera

Camera LG 360  permite înregistrarea de materiale video la 360 de grade la o calitate 2K și sunet surround 5.1 prin intermediul a trei microfoane. Folosește două camere de 13 MP wide angle, o baterie (micuță aș zice eu) de 1200 mAh și 4GB pentru stocare (extensibil la nevoie). Conținutul înregistrat merge urcat rapid pe YouTube360 sau în Google Street View.

Atât Camera 360 cât și LG VR 360 sunt produse pentru care nu avem încă disponibilitate și nici preț. Pe măsură ce o să avem informații noi vi le vom comunica.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.
Articol precedent
Urmatorul articol

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep