HomeFeaturedFocusHuawei lanseaza MateBook

Huawei lanseaza MateBook

Evenimentul de lansare al Huawei de la MWC-ul de anul acesta a debutat cu MateBook, un hibrid laptop/tabletă despre care s-a spus la un moment dat că va fi capabil să boot-eze două sisteme de operare, însă care vine momentan cu Windows 10. Este un lucru care poate părea ciudat la prima vedere, mai ales pentru o perioadă a marilor lansări din zona de smartphone, cu LG G5 și Samsung Galaxy S7 programate să fie anunțate oficial în aceeași zi, însă, cred eu, este de fapt o mișcare foarte inspirată a producătorului chinez care a ales să nu pună focusul tot pe smartphone și să vină cu un produs dintr-o altă categorie.

MateBook-Full-Aluminium-Body

Este vorba despre o tabletă cu ecran IPS LCD QHD de 12 inchi, cu rezoluție de 2160 x 1440 pixeli, cu o construcție unibody din aluminiu și cu o proporție a ecranului de 84% din suprafața totală (lucru care se traduce prin margini destul de subțiri), căreia i se poate atașa un cover cu funcție de tastatură, rezultând astfel un laptop. Este o rețetă pe care au brevetat-o alții, însă faptul că Huawei MateBook vine cu Windows 10 plasează acest produs într-o companie foarte selectă, cu o evidentă țintă înspre tableta celor de la Microsoft, Surface.

MateBook-Cool

Dintre specificațiile tehnice care au scăpat către presă în cadrul prezentării putem aminti procesorul de la Intel (Core M3, M5 sau M7 de generația a șasea), acumulatorul de 4430 mAh, greutatea de 640 grame și grosimea maximă de 6,9 milimetri. De asemenea s-a pomenit de prezența conectorului USB Type-C pe lângă microUSB. Memoria RAM poate fi de 4 GB sau de 8 GB, la fel cum stocarea internă pornește de la 128 GB și poate ajunge până la 512 GB. Tableta vine cu o singură cameră foto de 5 megapixeli, dispusă frontal.

La nivel de detalii fizice, există două combinații de culori, cea cu alb și auriu fiind cea mai apreciată. În ceea ce privește husa, va exista și o variantă premium, dezvoltată se pare împreună cu Cartier.

Huawei MateBook vine și cu un stylus, denumit Huawei MatePen, dedicat, în mod evident, pentru creșterea productivității. De asemenea, din seria de accesorii dedicate, avem un Dock care multimplică posibilitățile de conectare a tabletei la diferite periferice.

Prețurile pentru Huawei MateBook merg de la 699 dolari până la 1599 dolari, cu accesoriile vândute separat.

via HuaweiBlog.de

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep