HomeFeaturedFocusBuild nou de Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.71 gata de...

Build nou de Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.71 gata de download in Fast Ring! Va spunem ce e nou.

20160201_203700

Microsoft tocmai a anunțat că un nou build de Windows 10 Mobile Insider Preview e gata de download în Fast Ring. Este vorba despre 10586.71 și e de fapt un ”Cumulative Update” – adică un update care repară o grămadă de bug-uri din versiunile anterioare și aduce și un update de certificate (Fast Configuration Update – publicat vineri) ce permite Insider-ilor să primească și pe viitor update-uri. În mare parte este centrat pe oferirea unei experiențe mai bune la upgrade-ul de la Windows Phone 8.1, semn că lansarea versiunii finale de Windows 10 Mobile e pe aproape.

Gabe Aul ne anunță că 10586.71 va oferi o performanță și stabilitate mai bună. Cine trece la Windows 10 Mobile 10586.71 de pe un Windows Phone 8.1 va vedea că procesul este mult mai simplu și cursiv.

Lista de probleme rezolvate este:

– Performanță și stabilitate pentru Windows Update

– Îmbunătățiri legate de migrarea profilelor pentru conexiunile de date și ale setărilor de mesagerie la upgrade-ul de la Windows Phone 8.1

– API-urile SensorCore sunt actualizate corect de la Windows Phone 8.1 permițând aplicațiilor de fitness ce accesează datele de la senzorul de mișcare să funcționeze corect.

– Detecția cardului SD este îmbunătățită, File Explorer știe să detecteze că lipsește cardul SD și să transmită asta aplicațiilor și managerului de poze când acesta stochează datele pe card.

– Browser-ul Edge este îmbunătățit

– Îmbunătățiri la nivelul stack-ului Bluetooth pentru conectivitatea cu mașini și sau aparate terțe: informațiile de navigare pas cu pas, sau când Cortana e folosit cu Microsoft Band

– Îmbunătățiri legate de Settings cînd se descarcă hărți sau când se schimbă configurația Quick Settings

– Reinstalarea Groove din Store nu mai generează erori legate de DRM, optimizarea Groove pentru folosirea colecției de muzică salvată local.

– Îmbunătățiri legate de autonomie atunci când aparatul reintră în modul standby după redarea de muzică, după un apel pierdut sau când se descărcă update-uri

– In app purchases funcționează corect și când conexiunea de date via GSM e oprită

– Îmbunătățiri legate de Kids Corner.

 

Una peste alta pare un update ce trebuie instalat rapid. Așa că nu mai stați pe gânduri. La mine a pornit instalarea pe Lumia 1520 și 640.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep