HomeFeaturedFocusJames Bond salveaza Sony

James Bond salveaza Sony

De obicei eroii de filme salvează omenirea. Însă de această dată James Bond a salvat și Sony. Mai bine spus, cel mai recent film cu James Bond, Spectre, care a generat încasări spectaculoase. Nu de alta, dar actorul care l-a interpretat pe James Bond, Daniel Craig, s-a pus de-a latul strategiei de marketing gândită de Sony, prin care celebrul spion trebuia să folosească un Xperia Z5, motivând că Android-ele sunt prea puțin spectaculoase pentru James Bond. Probabil că nu s-au înțeles la preț și alt argument nu a știut să scoată din joben. Nu am văzut filmul, dar am înțeles că nu se vede în mod explicit telefonul pe care îl folosește Bond, deși Sony afirmă că Xperia Z5 este smartphone-ul lui James Bond. O să vă rog să mă corectați dacă nu e așa.

Revenind la Sony, pe lângă filme, divizia de entertainment a scos cifre frumoase și datorită albumului scos de Adele și vânzărilor generate de PlayStation 4 și de titlurile pentru această consolă. Veniturile realizate de Sony în ultimul trimestru al anului trecut au depășit estimările analiștilor, motiv suficient pentru ca prețul acțiunilor companiei să crească cu 18%, ajungând la o valoare care nu a mai fost atinsă din 2008.

“Games, music and movies are now in a position to help out when the electronics business isn’t doing well. From the credit market point of view, Sony has become a solid investment.” Declarația îi aparține unui expert în investiții financiare, Senior Fund Manager la Asahi Life Asset Management.

Mai multe detalii de ordin financiar găsiți în link-ul sursă.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep