HomeFeaturedFocusHP Elite X3 se contureaza tot mai clar

HP Elite X3 se contureaza tot mai clar

În ultima vreme viitorul terminal cu Windows 10 de la HP, modelul X3, a făcut subiectul tot mai multor discuții în cercurile pasionaților și în presa de specialitate. Și este și normal, mai ales judecînd după presupusele specificații care au ieșit la iveală despre acest terminal. Se pare că el va fi cel mai potent telefon la momentului care va rula sistemul de operare de la Microsoft, un adevărat flagship pe Windows 10, lucru care s-ar putea să deranjeze puțin compania din Redmond (sau nu), care a tot marșat pe Lumia ca fiind alegerea ideală pentru cei pasionați de acest ecosistem.

Au apărut noi specificații legate de acest smartphone. Față de ceea ce știam deja despre HP Elite X3, trebuie spus că mai nou ecranul vehiculat pentru acest terminal este un OLED QHD de 6 inchi (ceea ce conduce la o densitate de 490 ppi). Chipset-ul rămâne același Qualcomm Snapdragon 820 cu procesor quad-core și GPU Adreno 530. Apare în peisaj o memorie RAM de 4 GB și o stocare internă de 32 sau de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 2 TB!?!?!? Cel puțin după unele zvonuri. După altele, doar cu 200 GB. Camerele foto se pare că vor fi de 16 și de 8 megapixeli, iar acumulatorul va fi de 4150 mAh.

Mobile-Extender-Elite-X3

Telefonul va fi plin de certificări de tip IP67 sau MIL STD810, care îi garantează rezistența la praf, la scufundări în apă de mică adâncime sau la șocuri mecanice. Se mai vorbește despre abilități dual-SIM, suport pentru QI charging, scanarea irisului ocular prin tehnologia Windows Hello și despre un docking station care asigură un display suplimentar de circa 12 inchi și un acumulator suplimentar. Probabil și o tastatură.

Este în mod evident o soluție pentru mediul business, lucru care în mod evident se va reflecta și la nivelul prețului, mai ales că vorbim despre HP.

via WMPoweruser

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep