HomeFeaturedFocusOppo vinde oficial modelul A30, o clona perfectă de OnePlus X

Oppo vinde oficial modelul A30, o clona perfectă de OnePlus X

Acest lucru certifică încă odată, dacă mai era nevoie, că între cele două companii producătoare de smartphone-uri din China există o legătură care trece dincolo de prietenie. Modelul introdus de Oppo este identic cu mai vechiul OnePlus X, atât la nivel tehnic, cât și în ceea ce privește aspectul fizic. Parcă se justifică astfel faptul că OnePlus a renunțat la sistemul de invitații, pentru că dacă l-ar mai fi avut activ și acum, vânzările s-ar fi dus în cap. Așa, poate că mai au o șansă.

Așa cum spuneam, din punct de vedere tehnic lucrurile sunt absolut identice. Același display full HD (1080p) de 5 inchi, același chipset Qualcomm Snapdragon 801 cu procesor quad-core de 2,3 GHz, aceeași memorie RAM de 3 GB, aceeași stocare internă de 16 GB. Pentru cei care au uitat configurația lui OnePlus X, camerele foto sunt de 13 și de 8 megapixeli, acumulatorul este de 2525 mAh, sistemul de operare este un Android 5.1.1 Lollipop. Se păstrează chiar și conectivitatea LTE.

Se pare că și la nivelul prețului între cele două telefoane există o prietenie greu de clintit. Se pare că și Oppo A30 va costa totaproximativ 300 de dolari. Încă nu a fost pus în vânzare, dar este o chestiune de câteva zile. Partea bună este că Oppo A30 are șanse mari să iasă în afara Chinei și chiar în afara Asiei, lucru pe care OnePlus X l-a izbutit destul de greu.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep