HomeFeaturedFocusHTC incepe sa vorbeasca despre M10 #powerof10

HTC incepe sa vorbeasca despre M10 #powerof10

image003

De ieri am văzut că HTC a început să comunice pe Facebook și pe Twitter despre #powerof10 – adică puterea lui 10. Putem să facem multe speculații legate de ceea ce înseamnă acest 10: prima idee e evident One M10, produsul pe care îl așteptăm cu interes în perioada următoare.

Avem deja despre el o imagine via Evan Blass (@evleaks), destul de neclară. Să fie pe alb, după cum zice Blass:

OneM10

Și ar mai fi cea de mai jos în care vedem (teoretic) spatele lui M10. Cu toate astea, cele trei poze nu prea au chestii comune, așa că mai bine să ne abținem de la comentarii extra.

phpxx0hyr

Ce știm sigur este că HTC a trimis deja email-uri în care anunță că pregătesc ceva sub semnul #powerof10. Unele zvonuri vorbesc despre o dată de 9 martie pentru disponibilitatea pe piață, ceea ce ar însemna că HTC ar putea lua fața Samsung cu toate că nu au prezentat nimic la Mobile World Congress 2016.

Mai e puțin timp și ar fi o premieră de bun augur pentru HTC să reușească să țină ascunse detaliile lui One M10 până la lansare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Marginea de pe spate din poza a doua pare a fi și cea postată de HTC pe twitter par că sunt asemănătoare. Vaaaii… Că sper să scoată ceva ca lumea anul ăsta ! Da, HTC fan boy…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep