HomeFeaturedFocusLuna martie va aduce schimbari importante pentru Windows 10 Mobile: update-urile de...

Luna martie va aduce schimbari importante pentru Windows 10 Mobile: update-urile de firmware vor fi mai usor de instalat

windows-10-mobile-lumia950-handset

Luna martie va marca un moment important în dezvoltarea Windows 10 Mobile pentru că atunci vor intra în vigoare noi schimbări care vor permite Insiderilor să primească update-uri importante de firmware fără să mai fie nevoiți să iasă din inelele Fast sau Slow și să inte în Production, sau mai rău, să revină la Windows Phone 8.1.

După cum știți, la final de ianuarie Microsoft a introdus inelul Production care permite utilizatorilor să primească update-uri oficiale de firmware fără să părăsească programul de testare Windows Insider cu Windows 10 Mobile.

Microsoft e aproape să termine și să activeze infrastructura care să facă posibilă lansarea update-urilor de firmware către toate aparatele, în același timp, fără să se mai facă diferețiere între versiunile de sistem de operare folosite (Windows 10 Mobile, Insider Preview sau Windows Phone 8.1).

Asta înseamnă că de la începutul lunii martie, odată ce un firmware nou va fi gata, el va fi automat trimis către aparatele ce îl pot primi iar Insiderii nu mai trebuie să iasă din Fast sau Slow Ring pentru a-l primi.

Până acum au fost întârzieri importante între momentul în care Microsoft a dat update-uri de firmware pentru Lumia 950/950 XL și până când utilizatorii le-au primit, de cele mai multe ori disponibilitatea fiind dictată de ieșirea din programul Insider Preview.

Acum să vedem ce înseamnă începutul lunii februarie și ce alte aparate în afară de Lumia 950/950 XL vor putea beneficia de această facilitate proaspăt anunțată.

Anunțul de astăzi mi se pare extrem de important pentru că el semnifică faptul că ne apropiem (în sfârșit) de ultima fază de dezvoltare a Windows 10 Mobile și încep pregătirile pentru livrarea către public.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep