HomeFeaturedFocusScoate HP un smartphone cu Windows?

Scoate HP un smartphone cu Windows?

Despre HP Falcon, un misterios posibil smartphone, realizat de către HP, am mai discutat. Nu erau foarte clare sursele acelor informații de acum două luni de zile, motiv pentru care recomandam o doză de scepticism. Iată că acum revine în actualitate acest concept și de această dată sursa detaliilor care au ieșit la lumină este chiar neobositul @evleaks, care are un palmares destul de bun la corectitudinea afirmațiilor pe care le face (motiv pentru care eu cred în continuare că este pe statul de plată al multor companii mari din telecom).

Și mai interesant, chiar dacă Evan Blass spune că Falcon a fost doar nu nume de cod și că telefonul se va numi de fapt HP Elite x3, majoritatea informațiilor de ordin tehnic se păstrează. Vorbim tot despre un chipset Qualcomm Snapdragon 820, un display de 5,8 inchi și rezoluție QHD, o stocare internă de 64 GB și un cuplu de camere foto de 20 și de 13 megapixeli. Toate acestea combinate cu un Windows 10 ne fac destul de clară imaginea unui adevărat flagship pentru pasionații sistemului de operare de la Microsoft. Dacă va exista și suport pentru Continuum, cred că succesul este garantat.

Până atunci însă va trebui să îl vedem pe acest HP Elite x3 lansat oficial. O primă speranță în această direcție se leagă de MWC-ul de săptămâna viitoare. Dacă și configurația se respectă, avem deja una dintre vedetele acestei ediții.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep