HomeFeaturedFocusScriuCod, o noua provocare antreprenoriala a celor de la AgileHub

ScriuCod, o noua provocare antreprenoriala a celor de la AgileHub

Cea mai recentă inițiativă a echipei AgileHub este în același timp și una extrem de interesantă. Sub numele de ScriuCod, proiectul își propune să găsească cumva un punct de intersecție între educația generațiilor tinere (și chiar foarte tinere), pentru că

studiile științifice au demonstrat în mai multe rânduri că abilitatea de a scrie cod aduce multe beneficii dezvoltării copiilor și neurogenezei. Dar concentrarea doar pe abilitățile cognitive ale copiilor și accesul precoce la tehnologie pot fi dăunătoare acestora. Ne-am dorit să creăm un cadru propice primilor pași în lumea fascinantă a tehnologiei. Copiii să fie acompaniați în de-ale informaticii și să fie ghidați spre a-și dezvolta logica, creativitatea și memoria construind pe sentimente solide de stimă de sine și încredere.

și dezvoltarea IT-ului local prin creșterea numărului de IT-iști disponibili pe piața muncii, pentru că

dezvoltarea orașului nu ne așteaptă. Cum putem oferi specializări în informatică și consiliere în reconversie profesională la prețuri accesibile până reușim să accesăm miraculoasele fonduri?!

Personal, le doresc succes în noua lor inițiativă celor de la AgileHub. Au arătat că știu să aibă idei cu adevărat interesante, una dintre ele fiind Anticafe-ul AgileHub, acum pornesc la drum cu ScriuCod.

Detalii găsiți pe site-ul oficial ScriuCod sau pe pagina de Facebook ScriuCod.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep