HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru HTC M10

Teasing oficial pentru HTC M10

Au apus ecourile lansărilor de LG G5, Sony Xperia X Performance sau Samsung Galaxy S7 de la MWC și deja ochii celor pasionați de lumea dinamică și interesantă a dispozitivelor mobile s-au întors înspre HTC, următorul mare producător care va lansa un flagship în viitorul apropiat. Conștienți parcă de acest lucru, oficialii companiei au început să dea drumul la declarații care să alimenteze și mai tare curiozitatea fanilor, fără a oferi vreo informație clară de natură tehnică.

“We can confidently say that HTC will have a very, very compelling camera experience. We’re making this comment after we’ve seen what’s going on in the market,” a declarat Chialin Chang, Chief Financial Officer la HTC, în cadrul unui interviu oferit chiar la MWC 2016, încercând deja o poziționare în fața competiției, care va avea avantajul unei lansări mai rapide.

Despre această cameră care va oferi o experiență de utilizare neîntâlnită până acum, zvonuriule spun că va fi una UltraPixel de 12 megapixeli. Sunt curios tare de tot. Sunt printre acei utilizatori care apreciază și folosește destul de mult camera de pe smartphone.

via Cnet

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep