HomeFeaturedFocusUlefone Power, un asiatic atractiv

Ulefone Power, un asiatic atractiv

În ciuda titlului ușor poetic, vorbim doar despre un smartphone. Unul care ne arată încă odată, dacă mai era nevoie, că industria producătoare de dispozitive mobile din China este capabilă în continuare să producă terminale cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, e drept, venind de la branduri mai puțin cunoscute la nivel global. Lucru care pune (sau cel puțin așa ar fi firesc să se întâmple) în dificultate producătorii de renume, forțându-i să nu se hazardeze exagerat cu prețurile.

Un astfel de exemplu de smartphone este și eroul nostru de astăzi, Ulefone Power, care vine cu un preț de 180 dolari, evident valabil pentru piața din China, aducând în plus și vreo două feature-uri care pot atrage cumpărătorii. Este vorba despre acumulatorul de 6050 mAh cu Quick Charge, care ar trebui să le asigure o autonomie cu mult peste medie chiar și celor care forțează telefonul în mod profesionist, dar și de carcasa din spate, care poate fi din lemn în diferite texturi, pentru un aspect ieșit din comun și care oferă o notă de produs de lux.

ulefone power 2

Restul configurației este format dintr-un display de 5,5 inchi cu rezoluție full HD, protejat de sticlă 2.5D Gorilla Glass 3, un chipset cu procesor octa-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony (IMX214, f/1.8), o cameră foto secundară de 5 megapixeli, conectivitate LTE, abilități dual-SIM, al doilea SIM putând fi înlocuit cu un microSD, un senzor pentru citirea amprentei digitale amplasat pe partea din spate a telefonului și un Android 5.1 Lollipop cu promisiuni de update la 6.0 Marshmallow.

Telefonul este fără îndoială interesant. Partea bună este că deja poate fi găsit la câteva magazine online mari, care fac livrări inclusiv in România. GearBest.com spre exemplu.

via Ulefone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep