HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.107 disponibil pentru download in Slow...

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.107 disponibil pentru download in Slow si Fast ring

481099-lumia-950

La mijlocul săptămânii trecute Microsoft a anunțat disponibilitatea unui nou build de Windows 10 Mobile în programul Insider Preview: 10586.107 atât pentru Slow cât și pentru Fast Ring. Reamintesc, Slow Ring este canalul de update în care vin doar build-urile considerate stabile și fără probleme mari, pe când în Fast Ring vin build-urile mai des, dar cu probleme mai mari.

10586.107 e un update major pentru că odată cu el Microsoft a reparat niște probleme legate de afișarea Live Tile-urilor, a îmbunătățit experiența Narrator și opțiunile de resetare a aparatelor cu BitLocker/Device Encryption activ.

Dar și mai important odată cu acest build programul Insider Preview a primit un nou canal de update numit Release Preview în care vor fi disponibile build-uri mai finisate și cu risc minim de deterioare a aparatelor pe care sunt instalate. Insiderii rămași în Release Preview vor avea în continuare versiunile 10586 de Windows 10 pentru PC și Mobile, dar vor primi update-urile importante.

Putem zice că e semnalul dat de Microsoft că dezvoltarea Windows 10 Mobile e aproape gata și începe pregătirea opțiunilor de oferire ”oficială” către utilizatori. Poate și din cauza asta o grămadă de Insideri s-au grăbit să anunțe că Windows 10 Mobile Insider Preview 10586.107 ar fi un RTM (Release To Manufacture) – adică un build ce va fi folosit de cei ce produc aparate Windows 10 Mobile pentru motorizarea produselor – pentru noul sistem de operare al Microsoft.

Într-un fel are sens, Mobile World Congress 2016 de la Barcelona e la o săptămână distanță și mă aștept să văd ceva lansări de produse cu Windows 10 Mobile.

Pentru că eram în vacanță, pe o conexiune de date ce rivalizează cu un dial-up, am stat două zile să fac upgrade-ul la 10586.107 al Windows 10 Mobile pentru Lumia 950. Cred că a fost o operație îndrăzneață ținând cont că dacă ceva mergea prost, rămâneam fără smartphone. Dar totul a mers cum trebuie, Lumia 950 e în regulă, pare că merge ceva mai bine, mai ales pe partea de autonomie.

Voi ați pus deja 10586.107 pe Slow/Fast Ring? Ce părere aveți despre el?

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep