HomeFeaturedFocusZOPO revine cu Speed 8, un smartphone cu intentii mari

ZOPO revine cu Speed 8, un smartphone cu intentii mari

Am mai vorbit de vreo două ori despre acest producător chinez destul de obscur, dar care, cel puțin la nivel de specificații reușește să scoată adevărate bestii precum ZOPO Touch ZP530, chiar dacă la nivel de finisaje ar fi putut fi făcute eforturi ceva mai mari (cel puțin din pozele oficiale reieșea senzația asta), deci nu ne este chiar cu totul străin. Mai mult, cred că am vorbit și despre acest Speed 8, chiar dacă la momentul respectiv nu îi cunoșteam numele, pentru că o serie din specificațiile de atunci se regăsesc și acum la noul terminal.

zopo twitter

Acum avem un teasing oficial din care putem trage câteva concluzii de ordin tehnic despre viitorul Speed 8, pe care se spune (tot oficial) că ZOPO vrea să îl arate la MWC. Ba chiar a lansat invitații în acest sens, prilej cu care am aflat că Jorge Lorenzo, campionul MotoGP, va fi ambasadorul de imagine și prezentatorul evenimentului. Revenind totuși la telefonul nostru, trebuie notat că se prefigurează o combinație de chipset MediaTek Helio X20, cu o memorie RAM de 4 GB, cu un display QHD și cu un cititor de amprentă digitală.

Deja avem imaginea unul flagship killer, iar faptul că ZOPO vine la Barcelona, la Mobile World Congress, este o primă dovadă că producătorul începe să vrea mai mult. Cu puțină atenție la detalii și finisaje și cu un preț cinstit, are șanse mari să își materializeze ambițiile într-un mod fericit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep