HomeFeaturedFocusCati bani castiga un app developer

Cati bani castiga un app developer

Un studiu realizat de către InMobi a încercat să contureze cât mai clar profilul global al unui app developer contemporan, cercetarea fiind realizată pe mai multe zone geografice, inclusiv Europa, motiv pentru care am considerat că merită câteva clipe de atenție. Până la urmă cei care sunt atrași de astfel de îndeletniciri ar trebui să știe cam la ce să se aștepte.

Încă din capul locului trebuie spus că vârsta medie a celui care dezvoltă aplicații pentru dispozitive mobile este de 33 de ani. Doar cei din America de Nord sunt ceva mai îmbătrâniți. Însă câștigă și ceva mai bine decât media de 6000 dolari pe lună, care cred că va pune pe jar câteva companii de pe meleagurile mioritice. Doar 6% din persoanele care dezvoltă aplicații sunt femei, lucru care arată că IT-ul în general este un domeniu preferat de bărbați.

Situația cu veniturile în funcție de sistemul de operare pentru care se dezvoltă aplicația este una extrem de interesantă.

developer4-1024x278

Motivația care i-a împins înspre această profesie/ocupație este cea financiară. Oare de ce nu mă mir? Puține sunt domeniile în care chemarea înspre ceea ce faci ar trebui să fie primordială, educația, sănătatea și cultura sunt cele pe care le enumăr eu, însă din păcate de multe ori nici aici nu avem parte de așa ceva.

În cele din urmă, trebuie spus că în momentul intervievării, 41% dintre dezvoltatorii de aplicații pentru mobile lucrau la un joc!

Mai multe date găsiți în link-ul sursă.

via ARC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep