HomeFeaturedFocusDS416slim, un nou NAS de la Synology

DS416slim, un nou NAS de la Synology

Un nou echipament de stocare pentru rețea a fost prezentat de către Synology. Modelul DS416slim se adresează utilizatorilor home sau profesioniştilor ce caută o soluţie de stocare eficientă, compactă şi portabilă. Cu cele 4 bay-uri ale sale poate găzdui până la patru HDD-uri de 2.5″, oferind o capacitate de stocare impresionantă, de până la 8 TB.

DS416slim vine dotat cu o memorie RAM de 512 MB şi un procesor dual-core de 1,0 GHz prevăzut cu un motor de criptare dedicat. Oferă viteze de transfer de până 170,23 MB/s în modul de citire şi 77,62 MB/s în modul de scriere şi are un consum energetic de invidiat, de doar 17.17 W în timpul utilizării. Pentru conectare pot fi folosite cele două porturi USB 3.0 din dotare, iar ca și suport software utilizează DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Acesta oferă o gamă variată de aplicaţii, de la backup şi management de reţea, la multimedia.

“Deşi are un design compact şi o greutate de doar 700 grame, DS416slim oferă toate opţiunile puternice ale unui NAS Synology. Dimensiunea mică îl face să fie perfect pentru utilizatorul fără prea mult spațiu pe birou, ce caută un server de fişiere fiabil “, a declarat Jason Fan, Product Manager la Synology.

DS416slim este compatibil şi cu alte dispozitive (PC-uri, dispozitive mobile, televizoare şi dispozitive DLNA), oferind un grad mare de libertate utilizatorului, inclusiv prin suportul oferit pentru streaming TV (smart TV-uri Samsung, player-ele Roku, precum şi dispozitivele Apple TV şi Google Chromecast).

Mai multe detalii despre produs puteți găsi aici.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep