HomeChestii VerziEvolio aduce X-BOARD in Romania

Evolio aduce X-BOARD in Romania

Este vorba despre un vehicul/gadget cu motorizare electrică, mai degrabă un fel de skateboard electric, care s-a bucurat de un succes destul de mare la nivel internațional, motiv pentru care mă bucură vestea disponibilității sale pe piața din România. X-BOARD permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de greutate, ceea ce îl face foarte ușor de folosit, de către oricine. Giroscopul interior și pedalele sensibile la presiune determină rapid direcția în care conducătorul vrea să se deplaseze, astfel încât mișcarea este cât se poate de firească.

„Tot mai mulți oameni sunt interesați de vehicule electrice, care beneficiază de multe avantaje, pe lângă faptul că sunt foarte cool. Pentru siguranța clienților noștri am luat măsuri stricte de control al calității și am utilizat baterii de cea mai buna calitate produse de Samsung. Am convingerea că piața dispozitivelor electrice are un potențial de creștere uriaș și vom continua să investim în acest segment de business până la finalul acestui an”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder al Evolio.

Designul aerodinamic și giroscopul interior fac posibilă depășirea micilor denivelări sau a pantelor. Viteza se reglează automat în funcție de mișcarea celui care conduce vehiculul, în echilibru sau în plan înclinat, astfel încât deplasarea se face în condiții de siguranță în orice moment.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep