HomeFeaturedFocusROCK, un suport auto cu nume sugestiv

ROCK, un suport auto cu nume sugestiv

De fapt, dacă e să fim corecți, vorbim despre o întreagă gamă de suporți auto, cu prindere fie în parbriz (pe bază de ventuză), fie în grila de aerisire, pe care cei de la MobileDirect, partenerii care ne ajută de obicei cu huse de protecție pentru telefoanele pe care le testăm, ni i-au furnizat atunci când i-am rugat să ne ofere o soluție de utilizare a telefonului în mașină. Nu de alta, dar testele complexe presupun folosirea telefonului în mai multe scenarii și autoturismul este unul dintre mediile în care utilizatorul de smartphone recurge destul de des la dispozitivul său. Ca să justific cumva titlul, dacă ar fi să caracterizez foarte pe scurt impresia pe care mi-a lăsat-o mie suportul auto pe care îl folosesc de câteva luni bune, aceasta ar fi: IT ROCKS!

IMAG1215

M-am oprit asupra unui suport universal, care să se potrivească pe orice model de telefon testat, destul de viu colorat (îmi place să mă simt tânăr, cred că vine cu vârsta). Am vrut musai prindere cu ventuză, direct pe parbriz, pentru că mi se pare cea mai sigură și solidă. Și credeți-mă că este. Din momentul în care am prins suportul pe parbriz, un model de suport auto universal ROCK Wind verde, nu s-a mai mișcat! Vorbim de câteva luni bune, spre jumătate de an, vorbim de diferențe de temperaturi, de geruri și de utilizare destul de frecventă. Degeaba! Suportul meu nu s-a clintit din locul în care l-am fixat în prima zi. Pentru comparație, am testat camere auto cu prindere tot pe bază de ventuză, pe care le-am adunat de pe jos și de câteva ori pe zi. Și cred că dacă ți-ar cădea telefonul în timp ce conduci, ar fi destul de neplăcut.

IMAG1241

Evident că am ales un mode universal, pentru că se rotesc destul de multe telefoane pe la noi. Singurul care a pus probleme a fost Huawei P8max, care vine cu un display de 6,8 inchi și pentru care cred sincer că îți trebuie un suport de tabletă. În rest, nu am avut dificultăți la nici o dimensiune de ecran. Este recomandat pentru telefoane de maxim 5,5 inchi, deși deschiderea sa maximă pare să lase loc și de mai mult. Dar parcă nu este bine să forțăm.

Pentru cei care vor să păstreze un câmp vizual cât mai larg și cât mai puțin obstrucționat de dispozitive, există și o versiune de suport auto cu prindere în grila de aerisire, model ROCK Vent verde. Evident, paleta de culori este mult mai largă și oferă opțiuni pentru toate gusturile, care pot fi asortate cu interiorul mașinii la nevoie.

IMAG1243

Nu știu ce aș mai putea să vă spun despre acest suport auto pe care eu îl folosesc (dacă aveți întrebări legate de el, cu mare drag încerc să răspund), însă sper ca acest material și recomandarea mea să îi ajute pe cei care au nevoie de un astfel de dispozitiv, dar sunt încă nehotărâți. Drive safe!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep