HomeFeaturedFocusFlip-phone-ul Gionee W909 prezentat oficial

Flip-phone-ul Gionee W909 prezentat oficial

Prea multe surprize față de ceea ce știam deja despre acest flip-phone cu specificații de flagship nu prea s-au schimbat odată cu confirmarea lui oficială. Nici măcar prețul de 550 dolari (valabil pentru China și care bate deja înspre 600 dolari), pe care l-am considerat și încă îl mai consider puțin cam prea aspru. Deși acum îl privesc puțin mai îngăduitor, nu atât prin prisma capacității de stocare ceva mai mare, care nu este de 32 GB ci de 64 GB, cât mai ales prin spatele din imitație de piele prin care acest telefon încearcă să se poziționeze în zona premium. Are specificațiile necesare, despre care am scris cu ocazia vizitei făcute de terminal la TENAA, are aspectul corespunzător și vine cu un design care îl plasează pe o nișă destul de puternică în Asia, acolo unde preferințele utilizatorilor sunt destul de diferite de cele ale occidentalilor.

La nivel tehnic, în afară de capacitatea de stocare, singura noutate constă în capacitatea acumulatorului, care este de 2530 mAh. Puțin cam mică parcă, pentru două ecrane de 4,2 inchi și rezoluție HD.

Încă nu se cunosc detalii legate de momentul punerii în vânzare. În primă fază telefonul va fi disponibil doar în China. Și cred sincer că vom rămâne doar la prima fază!

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep