HomeFeaturedFocusSamsung W2018 prezentat oficial, un flip-phone cu specificații high-end

Samsung W2018 prezentat oficial, un flip-phone cu specificații high-end

Pentru nostalgicii formelor apuse de telefon, un flip-phone, un telefon cu clapă cum ne plăcea să îl numim, care aduce specificații de top, s-ar putea să fie un produs extrem de atractiv. Din păcate coreenii de la Samsung nu gândesc chiar la fel și vin cu un preț care te pune pe gânduri destul de bine și care numai atractiv nu este. Samsung W2018 va costa aproximativ 2400 dolari, ceea ce îl face destul de greu de accesat de către utilizatorul obișnuit. Totuși, cred că merită să aruncăm o privire asupra a ceea ce are el de oferit, chiar dacă entuziasmul s-a cam dus la pământ după un asemenea preț.

W2018 este construit în jurul unei combinații puternice de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și memorie RAM de 6 GB, asortată cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 sau de 256 GB. Două display-uri AMOLED full HD de 4,2 inchi completează structura hardware pe care este realizat acest smartphone.

Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli (f/1.5 !!!), iar cea frontală este de 5 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, acumulatorul are o capacitate de 2300 mAh (care pare cam mică pentru două ecrane), telefonul oferă suport pentru dual-SIM (de tip hibrid) și știe și Bixbi.

Deocamdată va fi disponibil doar în China, fără să existe detalii despre o expansiune comercială și înspre piețele ceva mai occidentale. Oricum, la prețul cerut pentru el, nu știu cât de mulți doritori mai există. Pentru cei care cred că totuși este accesibil, Samsung vine și cu o versiune ceva mai scumpă, o ediție limitată cu ceva inserții aurite.

via GoAndroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep