HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial P5 mini

Gionee a prezentat oficial P5 mini

Și uite așa începe, cred eu, o reîntoarcere cel puțin parțială înspre dimensiuni mici, evident ca răspuns la Apple și al său iPhone SE. O reîntoarcere pe care o vom vedea nu doar la nivel de dimensiuni, cum este cazul acestui Gionee P5 mini, ci și la nivel de specificații de top înghesuite într-un telefon mic, cum am văzut că se pregătește să facă Xiaomi. “Ain’t Small, It Just Fits!” spun cei de la Gionee, preluând parcă discursul Apple și sunt convins că este doar un început. Mă aștept la o avalansă de terminale de dimensiuni mici, până în 4,5 inchi, cu specificații peste medie, atât de la producătorii de linia a doua, cât și de la cei consacrați.

Revenind la P5 mini, el se poate include în această categorie doar prin dimensiunea ecranului, un LCD de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli. Restul specificațiilor nu prea impresionează, configurația fiind alcătuită dintr-un chipset MediaTek MT6580M cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB, două camere foto de-a dreptul modeste, de 5 și respectiv de 2 megapixeli și un acumulator de 1800 mAh. Plus abilități dual-SIM și un Android 5.0 Lollipop.

Culmea, Gionee a prezentat acest terminal în Africa, motiv pentru care specificațiile de entry-level pot avea o explicație. Fără prea multe detalii legate de o disponibilitate globală sau despre preț, însă nu cred că asta a pus pe jar pasionații prea tare.

gionee p5

via TGF

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep