HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 3 Pro, un smartphone cu pret excelent

Xiaomi Redmi 3 Pro, un smartphone cu pret excelent

Evident, vorbim despre un preț valabil în China și care este de aproximativ 140 de dolari. Însă ceea ce are de oferit acest telefon pentru acești bani depășește așteptările multora. Și asta pentru că vorbim despre un smartphone cu specificații mai mult decât atractive, un urmaș a lui Redmi 3, care a făcut și el o figură frumoasă la vremea lui.

Practic, din punt de vedere tehnic, vorbim despre același telefon, căruia i s-a adăugat un senzor pentru citirea amprentei digitale și i-au fost crescute memoriile la 3 GB cea RAM și 32 GB stocarea internă. Restul specificațiilor rămâne neschimbat și include un chipset Qualcomm Snapdragon 616, un ecran de 5 inchi și rezoluție HD (720p), un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli, un acumulator generos de 4100 mAh, un Android 5.1 Lollipop, abilități dual-SIM și conectivitate LTE.

Eu zic că telefonul arată excelent pentru prețul cerut, motiv pentru care cred că o să se bucure de succes în momentul punerii sale în vânzare, pe 4 aprilie, în cadrul festivalului Mi Fan Festival (ia uite că au și aștia fanii lor!!!). Sunt convins că va apărea și pe site-urile care livrează și în România, așa că niște calcule nu strică.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep