HomeFeaturedFocusHTC 10: urmatorul flagship HTC apare in poze mai detaliate si cu...

HTC 10: urmatorul flagship HTC apare in poze mai detaliate si cu nume confirmat

Image-005

Exact ieri discutam cu un prieten despre următorul flagship HTC și lăudam relativa discreție a taiwanezilor în legătură cu acest subiect și menționam că ar fi o premieră: până ieri nu aveam detalii foarte clare despre cum arată și cam care ar fi specificațiile sale. Ei bine, de azi lucrurile par să fie clare: via @evleaks și @onleaks avem mult mai multe informații iar HTC nu își dezminte poziția prin care nu poate ține secrete detaliile despre următorul flasghip.

Tocmai când începuse să facă teasing pentru #powerof10.

După cum vedem în imaginile mai jos, telefonul pare să fie o combinație de One A9 cu One M8, chestie pe care o bănuiam cu toții. Asta dacă nu cumva e vorba despre un alt model din clasa lui A9, pe care HTC îl va aduce în curând pe piață.

Image-002Image-004-1

Se poate observa fața similară cu One A9, lipsa branding-ului HTC, eliminarea difuzoarelor frontale și poziționarea lor în partea inferioară, avem și slot-ul USB Type-C plus camera de pe spate.

Image-003

Din câte am înțeles mai avem o schimbare și la nivelul numelui, nu mai vorbim de One M10 ci de HTC 10, asta în condițiile în care imaginile de mai sus reprezintă modelul Android. Cred că asocierea Windows 10 Mobile, HTC 10 e prea bună pentru mesajele de marketing pentru ca HTC să nu o folosească, ceea ce implică și o variantă cu Windows 10 pe care cred că o au în producție.

Tot via @onleaks avem parte și de mai multe detalii despre specificațiile tehnice ale lui HTC 10: display de 5.15″ QHD, cu CPU Snapdragon 820 și GPU Adreno 530, bonusul de 4GB RAM și o cameră principală de 12 MP, sperăm noi mult mai bună decât ce a avut HTC până acum.

Cu noile leak-uri în față și în mână cu One A9, am de devenit foarte curios să văd produsul final. S

Voi ce ziceți de acest leak? Are șanse HTC 10 să se bată cu Samsung Galaxy S7 sau LG G5?

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Hmm…ce a ajuns HTC-ul…fara BoomSound? Detin HTC One E9, si chiar pentru calitatea audio l-am luat. Arata mai mult a iPhone, pacat de HTC, un A9 nou devine flagship?

  2. Momentan chiar nimic wow.. Un minus ar fi lipsa difuzoarelor frontale! Era ceea ce făcea HTC, HTC! Totuși, dacă rupe cu ceea ce poate face, cine știe ce tehnologii, pentru că din design iară nu impresionează, atunci poate mă gândesc la trecerea de la M8, la M10…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep