HomeFeaturedFocusHTC One A9 primeste update-ul de Android 6.0.1

HTC One A9 primeste update-ul de Android 6.0.1

Este vorba despre telefoanele libere de rețea, care se bucură deja de acest update OTA de Marshmallow care, conform spuselor producătorului taiwanez, aduce câteva schimbări notabile. Printre acestea, suportul pentru Quick Charge 3.0, eficientizarea acumulatorului și îmbunătățirile camerei foto mi se par cele mai interesante. Ele vin pe lângă omniprezentele update-uri de securitate și “system enhancements”.

android 601 htc one a9

Posesorii de HTC One A9 liber de rețea din România (și cred că și din alte țări europene) pot deja căuta acest update (în Settings >About>Software updates). Vorbim de câteva sute de MB bune, așa că așteptați să ajungeți într-o rețea wireless cu semnal bun. După cum se poate vedea în capturi, mi-a luat ceva timp până am terminat.

Eu l-am instalat și promit un feed-back în eventualitatea în care voi observa schimbări de comportament ale telefonului.

3 COMENTARII

  1. Salut! De 3 zile am primit notificarea pentru actualizarea software-ului la HTC A8 si, dupa ce se chinuie 20 min sa instaleze update-ul la Marshmallow 6.0.1, primesc mesaj ca actualizarea de sistem este corupta !!!
    Se poate o parere/sfat???
    Multumesc anticipat !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep