HomeFeaturedFocusCeasul inteligent Pebble Time Round ajunge in oferta Orange cu pret de...

Ceasul inteligent Pebble Time Round ajunge in oferta Orange cu pret de la 229 EUR

silver-20mm-1443026770-Ol87-column-width-inline

De astăzi ceasul inteligent Pebble Time Round a intrat în oferta Orange România și poate fi achiziționat la un preț de 229 EUR, TVA inclus.

Îmi place să văd că Orange continuă să aducă în ofertă produse din zona wearable, după Fitbit, Vector Watch acum avem și Pebble. Pentru cine nu știe,  Pebble este unul dintre cei mai vechi producători din domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subțire și mai ușor smartwatch. Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble Time Round e adus de Orange în trei culori, alb, negru și roșu. Din câte am văzut, este pe stoc și poate fi comandat și online din Orange Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep