HomeFeaturedFocusInstagram beta for Windows 10 Mobile gata de download in Store

Instagram beta for Windows 10 Mobile gata de download in Store

instagramUWP 20

Ieri vă arătam un material video în care era prezentată versiunea UWP de Instagram pentru Windows 10 Mobile și vă spuneam că bănuiesc că în curând vom vedea beta-ul în Windows Store. Ei bine bănuiala s-a adeverit, prima versiune de test publică pentru clientul de Instagram de Windows 10 Mobile e deja disponibilă în Windows Store și poate să fie instalată de cei interesați.

image

Părerea mea este că dacă vă interesează Instagram pe Windows 10 Mobile atunci e momentul să faceți ceva ca aplicația să devină mai bună, iar cel mai simplu este să instalați versiunea de test, să începeți să o folosiți și să dați feedback.

După cum spuneam și ieri, acest build seamănă foarte mult cu cel de pe iOS (eeiii! vin lucruri bune și pe Windows 10 Mobile), dar nu e făcut prin portarea codului de iOS cu Project Islandwood ci, după cum notează Windows Central, este realizat cu tehnologia Osmeta a Facebook.

Din câte am putut citi, se pare că sunt probleme de compatibilitate pe aparatele Lumia 640XL și 1320.

Eu l-am pus pe Lumia 1520 cu ultimul build de Windows 10 Mobile și este extrem de rapid. Recomand instalarea și folosirea!

Instagram beta de Windows 10 Mobile poate fi descăract urmând link-ul acesta din Windows Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep