HomeFeaturedFocusLG K5 si LG K8 vor fi puse in vanzare

LG K5 si LG K8 vor fi puse in vanzare

Vorbim despre două dintre terminalele noii serii K de la LG, una destul de numeroasă după cum am văzut încă de la începutul anului, de la CES, atunci când am aflat și primele detalii de natură tehnică despre LG K8. Cu ocaza anunțului de punere în vânzare, au ieșit la iveală și câteva detalii din configurația acestui smartphone care va fi disponibil și în Europa, spre deosebire de fratele lui ceva mai potent din punct de vedere tehnic, K8 (care va ajunge în Europa ceva mai târziu), motiv pentru care merită pentru câteva momente atenția noastră. Aș putea să pun pariu că LG K5 se va mișca extrem de bine în ofertele operatorilor, acolo unde terminalele entry și mid-range de la LG sunt destul de bine primite.

Din punct de vedere tehnic, telefonul nu impresionează cu nimic și nici nu cred că și-a propus așa ceva. Cu specificații mai degrabă modeste, ca display-ul de 5 inchi și doar 480 x 854 pixeli, cu un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB și o stocare internă de 8 GB, cu două camere foto, cea principală de 5 megapixeli și cea frontală de 2 megapixeli și fără să dispună de conectivitate LTE, telefonul cred că se va evidenția prin preț. Încă odată, nu la liber, ci mai degrabă în ofertele operatorilor.

Interesant, poate că va merita urmărit. Însă deocamdată nu există detalii foarte clare despre disponibilitatea sa și despre prețuri.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep