HomeFeaturedFocusMeizu Pro 6 va fi o adevarata racheta

Meizu Pro 6 va fi o adevarata racheta

Despre viitorul flagship al celor de la Meizu circulă speculații de ceva vreme, însă nu prea le-am băgat în seamă. Însă oarecum am contabilizat toate specificațiile tehnice pe care presa de specialitate le-a vânturat și, când s-au adunat destule, putem spune destul de convinși că se conturează un adevărat monstru în lumea telefoanelor smart. Și nu mă refer aici la zvonul conform căruia va avea 6 GB de memorie RAM și o stocare internă de 128 GB, nu că acestea nu ar fi suficient de spectaculoase încât să merite puțin atenția noastră (și, evident, a voastră).

Informația care m-a convins să vă povestes puțin despre acest smartphone este colaborarea dintre Meizu și MediaTek pentru dezvoltarea unui chipset dedicat, Helio X25, care va fi folosit exclusiv pe acest terminal.

meizu mediatek

Este tot un deca-core, la fel ca și Helio X20, vine cu aceleași grupuri de 2 nuclee Cortex A72 și două quad-core-uri cu Cortex A53. Diferența o fac cele două nuclee A72, tactate acum la 2,5 GHz (în loc de 2,3 GHz). Poate că aportul real nu este atât de mare, însă ca și imagine trebuie să admit că manevra celor de la Meizu este una reușită.

Motiv pentru care aștept cu interes acest flagship, sunt destul de convins că surprizele plăcute de natură tehnică nu s-au terminat.

via GizChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep