HomeFeaturedFocusLG X screen isi face aparitia in Europa

LG X screen isi face aparitia in Europa

Am văzut cu ceva vreme în urmă, cu ocazia MWC-ului de la Barcelona, că LG pregătește o nouă serie de telefoane smart, seria X, care va fi la fel de numeroasă precum alte familii de smartphone ale producătorului coreean. Ba chiar am primit detalii despre primele două terminale din această serie care pune focusul pe câte o caracteristică anume din configurația terminalului, LG X screen și LG X cam, despre care am aflat câteva detalii de natură tehnică odată cu prezentarea lor de la Mobile World Congress, acum cam trei săptămâni.

Deși după acel moment al anunțului inițial s-a cam așternut liniștea pe marginea acestui subiect, iată că LG X screen își face apariția chiar în Europa, mai exact în Olanda, acolo unde este deja disponibil la vânzare. Cu această ocazie se confirmă, dacă mai era nevoie, specificațiile tehnice ale terminalului. Adică cele două ecrane, unul mare, de 4,93 inchi și rezoluție HD (720p) și unul mic, LCD, pentru notificări, de 1,76 inchi și 520 x 80 pixeli, procesorul quad-core de 1,2 GHz, memoria RAM de 2 GB, stocarea internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli și un acumulator de 2300 mAh.

Acum avem și un preț pentru acest terminal, care se vinde în Olanda cu 340 euro (se vinde cred că este cam mult spus, pentru că nu există nici măcar o poză cu el, cred că mai degrabă este vorba despre o precomandă, chiar dacă acest lucru nu este specificat). Și vorbim despre un magazin online, pentru că eu în continuare cred că telefoanele LG se mișcă mult mai bine în ofertele operatorilor. Atunci vom vedea adevărata valoare a lui LG X screen.

via MyLG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep