HomeFeaturedFocusMessi devine ambasador Huawei

Messi devine ambasador Huawei

Producătorul chinez de dispozitive mobile dă o uriașă lovitură de imagine și semnează un parteriat cu cel mai popular și totodată cel mai bun fotbalist al momentului, Lionel Messi. Nu este singurul sportiv care reprezintă imaginea Huawei, l-am văzut și pe Robert Lewandowski în postura de ambasador Huawei, însă colaborarea cu Messi este fără îndoială la un alt nivel. Reușita celor de la Huawei este cu atât mai însemnată cu cât Messi a fost până mai deunăzi imaginea Samsung. Practic Huawei l-a “furat” pe Messi de la principalul competitor. Chiar dacă valoarea contractului dintre cele două părți nu a fost făcută publică, cel puțin la modul oficial, în piață se vorbește despre o colaborare de cel puțin doi ani cu o valoare anuală de 5-6 milioane de dolari. Efortul este mare, dar sunt convins că merită. În plus, el arată că Huawei își ia în serios rolul de jucător important pe piața globală de smartphone și că pare decis să crească în continuare. Lucru care se poate vedea și la o privire asupra produselor cu care ies pe piață.

Lionel Messi_Noul Ambasador de Brand Global Huawei_8

“Lionel Messi ne va ajuta să încurajăm oamenii să se concentreze, să persevereze și să reușească; în special în Europa, Asia și America Latină, unde Huawei depune eforturi pentru a se apropia de consumatori. Atât noi, cât și el, suntem mândri de parcursul de până acum și, cu fiecare provocare nouă, ne reînnoim angajamentul de a găsi calea spre succes.” a declarat Kevin Ho, Președinte al diviziei Handset, Huawei Consumer Business Group.

“Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu o persoană extraordinară care inspiră oamenii din întreaga lume să își urmărească visele, să înfrunte provocări și să devină mai buni în fiecare zi. O persoană care împărtășește aceleași valori ca și Huawei și care caută întotdeauna oportunități pentru a-și depăși limitele și pentru a fi mereu numărul 1.” a declarat Tyrone Liu, CEO Consumer Business Group al Huawei America Latină.

Lionel Messi_Noul Ambasador de Brand Global Huawei_7

“Trebuie să lupți pentru a-ți îndeplini visele. Trebuie să faci sacrificii și să te dedici cu totul, dorindu-ți întodeauna să atingi măreția. Chiar dacă crezi că nu mai sunt lucruri de îmbunătățit, trebuie să continui să muncești pentru a avea alte realizări,” a declarat și Messi la evenimentul prilejuit de anunțul acestei colaborări.

În cadrul acestui parteneriat, Messi va folosi, cel puțin pentru moment un smartphone Huawei Mate 8 și, din ceea ce se vede din fotografiile de la eveniment, va asorta acest telefon cu un smartwatch Huawei Watch.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep