HomeFeaturedFocusO clatita pentru un iPhone 6s

O clatita pentru un iPhone 6s

Un chinez dornic de chilipiruri și-a achiziționat un iPhone 6s de pe Internet, atras de prețul foarte mic al telefonului. A făcut o plată în avans, conștiincios, și a primit coletul mult așteptat. Numai că, în loc de iPhone-ul său, a primit… o clătită chinezească. Sunt niște clătite destul de normale, care au în aluat ceapă verde tocată. Fiind dimineață, recunosc că aceste detalii au reușit să mă pună puțin pe jar. Ceea ce subiectul materialului în sine, nu prea a făcut-o.

Au fost mulți amatori de afaceri suspecte care s-au țepuit. Chinezul nostru nu este singurul. Ba chiar aș putea spune că este norocos, de vreme ce alți tovarăși de suferință de-ai săi au primit un ciob de oglindă sau o bucată de lemn în loc de produsele Apple pe care le așteptau. Omul nostru măcar a primit ceva de mâncare.

Mai trebuie remarcat că la fel ca de atâtea ori, numele de Apple vinde în continuare. Sunt convins că există o grămadă de astfel de păcăleli care implică produse de la alți producători, dar parcă nu mai există același farmec, titlurile bombastice nu mai atrag la fel de mult.

Aș încheia cu un sfat adresat celor aflați în căutarea de chilipiruri și i-aș îndemna să cumpere în continuare de pe Internet, din surse obscure, telefoane foarte ieftine, la o treime din prețul real și cu plata în avans dacă se poate. Dar mi-e teamă că cineva ia de bune aceste sfaturi. 🙂

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep