HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial modelul Galaxy A9 Pro

Samsung a prezentat oficial modelul Galaxy A9 Pro

Era de așteptat această apariție, telefonul a fost prezent în morișca zvonurilor și multe dintre specificațiile sale se știau (cu evidentele semne de întrebare) încă de acum o lună. Însă confirmarea oficială spulberă orice umbră de îndoială și completează datele tehnice acolo unde era cazul. Astfel încât acum putem afirma cu siguranță că avem un terminal la limita dintre mid-range și high-end, cu câteva trăsături de-a dreptul atractive. Dar și cu un preț ceva mai mare decât așteptările pe care le aveam atunci când informațiile erau la nivel de zvon. Haideți să vedem împreună cu ce încearcă Galaxy A9 Pro să își cucerească potențialii cumpărători.

samsung_galaxy_a9_front_tilted

Phablet-ul de 6 inchi, cu ecran full HD, se bazează așa cum se speculase pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core, asortat frumos de tot cu o memorie RAM de 4 GB și cu o stocare internă de 32 GB (care se poate extinde prin card microSD). Camerele foto sunt de 16 și de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este Android 6.0.1 Marshmallow. Surpriza frumoasă vine din partea acumulatorului, care are o capacitate de 5000 mAh. Probabil că acesta este și unul dintre motivele pentru care prețul acestui terminal pentru piața din China este de 540 dolari. Destul de mult în plus față de ceea ce bănuiam. Însă un preț mult mai apropiat de politica Samsung, producător care nu se dezminte nici acum.

Încă nu există detalii legate de disponibilitatea acestui terminal și în afara granițelor Chinei (dar sunt destul de sigur că nu va rămâne doar acolo) și nici despre datele la care acesta va putea fi găsit.

Din punct de vedere fizic, se pare că telefonul este identic cu Galaxy A9.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep