HomeFeaturedFocusOchelarii Samsung Gear VR vor fi folositi in parcurile de distractii

Ochelarii Samsung Gear VR vor fi folositi in parcurile de distractii

Deși m-a cam îngrijorat fotografia care a făcut înconjurul lumii, cu participanții la evenimentul de lansare al Samsung Galaxy S7 și S7 edge purtând toți ochelarii pentru realitate virtuală și cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, trecând aproape neobservat pe lângă ei, trebuie să recunosc că materialul pe care l-am citit despre o posibilă întrebuințare a lor m-a făcut să îi privesc totuși cu alți ochi. Cel puțin pentru zona de entertainment, astfel de dispozitive sunt binevenite, atâta timp cât utilizarea lor nu va tinde să înlocuiască activitățile fizice.

Samsung Electronics America a semnat un parteneriat cu Six Flags Entertainment, o companie destul de mare la nivel regiona, ce deține mai multe trenulețe de tip roller coaster. Împreună, cele două companii vor să le ofere vizitatorilor o experiență de neuitat. În acest scop, nouă trenulețe de tip roller coaster vor fi echipate cu ochelari Gear VR și vor primi câte o aplicație dedicată care să sincronizeze traseul fizic al trenului cu ceea ce vor vedea utilizatorii pe ecranele lor. Practic experiența va deveni mult mai intensă. Ca să vă conving de acest lucru, o să vă spun că unele dintre aceste trenulețe vor plonja virtual într-o bătălie cu extratereștrii care vor să ne invadeze planeta, în timp ce altele îi vor purta pe pasagerii lor în orașul lui Superman, Metropolis, acolo unde vor avea de zburat printre răufăcători.

Evident că experiența va fi una inedită și că acesta este doar începutul utilizării mult mai ample a VR-ului în activități care vor putea trece (și eu chiar sper să o facă) dincolo de distracție. Mă gândesc la medicină, la arhitectură, la inginerie, proiectare și lista poate continua.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep