HomeFeaturedFocusOppo R9 si R9 Plus prezentate oficial

Oppo R9 si R9 Plus prezentate oficial

Am mai vorbit despre cele două terminale ale producătorului chinez Oppo cu ocazia vizitei lor la TENAA, atunci cân au ieșit la iveală și câteva specificații tehnice. Care însă nu au fost tocmai exacte, astfel încât anunțul oficial ne-a rezervat câteva suprize plăcute. Una dintre ele, camera foto frontală, dedicată pasionaților de selfie-uri, cu senzor de 16 megapixeli, prezentă pe ambele versiuni ale telefonului. A doua, designul foarte subțire al telefonului, cu ecranul aproape edge-to-edge. De fapt, în cazul lui Oppo R9, marginile ecranului sunt de doar 1,66 milimetri.

Și dacă tot am vorbit de Oppo R9, haideți să îi vedem și restul de specificații. Camera foto principală este de 13 megapixeli, ecranul este un AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție fullHD, chipset-ul este un MediaTek Helio P10 (octa-core cu patru nuclee Cortex-A53 la 2,0 GHz și patru la 1,0 GHz), memoria RAM este de 4 GB, stocarea internă de 64 GB, iar acumulatorul este de 2850 mAh. Există și un microSD care poate lua locul celui de-al doilea SIM. Pretul este de aproximativ 430 dolari, cu disponibilitate pentru China pe 12 aprilie. Încă nu se cunosc datele pentru piețele globale.

Oppo R9 Plus crește dimensiunea ecranului la 6 inchi, dar păstrează rezoluția full HD a ecranului AMOLED. Chipset-ul este de această dată un Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core (4xCortex-A72 la 1,8 GHz și 4xCortex-A53 la 1,2 GHz), memoria RAM și stocarea internă se păstrează (deși apare în peisaj și o versiune de 128 GB), se păstrează camera foto frontală de 16 megapixeli, care acum este asortată cu o cameră principală tot de 16 megapixeli, iar acumulatorul este de 4120 mAh. Prețul pentru Oppo R9 Plus este de 510 dolari, iar data punerii în vânzare este aceeași.

Telefoanele nu arată rău. Însă deocamdată lipsește din ecuație tocmai partea interesantă, cea cu disponibilitatea globală. Una esențială pentru consumatorii din Europa și America de Nord. Să sperăm că misterul se va risipi destul de repede.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep