HomeFeaturedFocusApar detalii si preturi pentru noua serie P9 de la Huawei

Apar detalii si preturi pentru noua serie P9 de la Huawei

Vorbim despre cele trei smartphone-uri care nu au fost prezentate oficial, dar care sunt așteptate cu mare nerăbdare pentru că reprezintă vârfurile de gamă al producătorului chinez. Huawei P9, Huawei P9lite și Huawei P9max. Din surse mai puțin ortodoxe au ieșit la iveală câteva specificații de natură tehnică pentru aceste trei terminale, precum și niște prețuri care sincer mie îmi par cam scoase din burtă. Nu de alta, dar sunt mult prea rotunde și atent potrivite ca să fie reale. Cine știe însă, nu mai este mult și vom afla aceste detalii și pe cale oficială. Până atunci însă, să ne orientăm înspre detaliile tehnice pentru cele trei telefoane, mult mai dragi nouă.

Huawei P9 propune un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD (care promite o chestie numită special display RAM pentru un consum mult mai mic de energie din partea ecranului), un chipset proprietar Kirin 950, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală dual-camera, cu senzori de 12 megapixeli și OIS, o cameră foto secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh, o grosime de doar 6,4 milimetri, abilități dual-SIM, conectivitate LTE. În imagini apare și un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar prețul zvonit pentru acest terminal este de 500 dolari. Rotund, suspect de rotund, așa cum vă spuneam.

Huawei P9lite va veni cu același sistem de camere foto, combinate de această dată cu un display de 5 inchi, tot full HD ca și rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 650, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. Acumulatorul este de 2500 mAh, iar prețul este chipurile de 300 dolari. Nu se știe dacă va avea senzorul pentru citirea amprentei digitale, ar fi o inginerie.

Huawei P9max, flagship-ul seriei cel puțin, dar și al producătorului, vine cu un chipset Kirin 955, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare internă de 64 GB, toate ascunse în spatele unui display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 6,2 inchi. Ceva cam mic comparativ cu predecesorul Huawei P8max, care impresiona cu o talie mai mare. Același sistem de camere foto, un acumulator de 3000 mAh și un preț de… Ați ghicit, 700 dolari. Foarte simetric!

Toate cele trei telefoane vor veni cu Android 6.0 Marshmallow, peste care rulează EMUI-ul celor de la Huawei. Să vedem când vor veni și la ce prețuri oficiale.

via PocketLint

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep