HomeFeaturedFocusOppo R9 si R9 Plus se arata la fata

Oppo R9 si R9 Plus se arata la fata

Mai exact ar fi că se arată la TENAA, acolo unde toate telefoanele primesc certificarea pentru piața din China, prilej cu care își dezvăluie configurațiile. Cum-necum, acestea ajung aproape în mod automat în atenția presei de specialitate. Ne e musai rău, așa putem să avem o idee despre ceea ce ne pregătesc mai ales producătorii chinezi care își vând produsele cu precădere pe piața din țara natală. Asta s-a întâmplat și cu cele două terminale Oppo, modelele R9 și R9 Plus, așa că putem și noi să aruncăm o privire la configurațiile cu care acestea vor încerca să își cucerească publicul.

Ambele terminale vor avea ecrane AMOLED full HD. Oppo R9 va avea ecranul de 5,5 inchi, R9 Plus va merge la 6 inchi. Oppo R9 vine cel mai probabil cu un chipset MediaTek Helio X10, cu procesor octa-core de până la 1,95 GHz, în timp ce fratele mai mare propune un procesor octa-core de până la 1,8 GHz, cel mai probabil un Qualcomm din seria 6. Ambele telefoane au o memorie RAM de 4 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli. R9 propune o stocare internă de 32 GB și un acumulator de 2850 mAh, R9 Plus vine cu 64 GB de memorie internă și o baterie de 4120 mAh.

Ambele telefoane au o construcție metalică cu colțuri rotunjite, care aduce destul de mult cu cea de pe iPhone 6, au senzor pentru citirea amprentei digitale și se zvonește că vor avea prețuri în intervalul 400 – 500 dolari. Un anunț care să lămurească atât aspectele legate de preț, dar care să umple și găurile rămase libere în configurațiile celor două telefoane, este iminent după episodul TENAA.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep