HomeFeaturedFocusA pornit Black Friday pe Playstation Store, nu e cine stie ce

A pornit Black Friday pe Playstation Store, nu e cine stie ce

De săptămâna trecută e activă promoția de Black Friday în Playstation Store și dacă vă tentează să luați ceva, acum e momentul. Asta în ciuda faptului că e afișat discount de 70%, multe jocuri interesante au doar niște reduceri simbolice.

Bine, e clar că asta depinde de fiecare în parte. Eu am prins câteva Assassin’s Creed la prețuri de până în 40 de lei plus un Civilization VI la 27 de lei și God of War la 60 de lei. Urmăresc God of War Ragnarok, Last of Us 1 și 2, Call of Duty etc. Sunt reduceri și la acestea, dar nu semnificative. Cred însă că merită să aruncați o privire în listă (vreo 530 de jocuri au reducere) ca să vedeți dacă nu cumva găsiți ceva care să vă placă.

Apropo de Last of Us 2, am citit pe blog-ul Playstation că pe 19 ianuarie o să vină o versiune remastered pentru PS 5 cu grafică nouă și ceva extra-uri, posesorii de Last of Us 2 vor putea să facă upgrade cu 10 USD.

Însă mai important este că abonamentele Plus sunt la reducere:

Essential are o reducere de 20% și poate fi luat la 280 LEI/12 luni în loc de 250 LEI/12 luni. Nici aici nu e mult, însă nu cred că o să fie o altă reducere mai mare. Ar merita în ideea că pe parcursul celor 12 luni Sony o să decidă să ofere ceva jocuri faine printre cele 4 pe care le dă lunar. E de ajuns să vină un titlu interesant pentru fiecare și atunci banii sunt justificați.

Promoția expiră pe 27 noiembrie, așa că mai aveți puțin timp să vă decideți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep