HomeEvenimenteSpring IT 2016, oportunitati de cariera in IT

Spring IT 2016, oportunitati de cariera in IT

Eu v-am spus că începutul primăverii reprezintă și un moment de revigorare a pieței muncii. Iar faptul că evenimentele de carieră sunt tot mai dese, susține cumva această teorie a mea. După Angajatori de TOP, iată că vorbim acum puțin și despre Spring IT 2016, un eveniment oraganizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC), ajuns deja la cea de-a V-a ediție. Spring IT va avea loc în perioada 14-18 martie 2016, la Academia de Studii Economice din București, la parterul Facultății de Cibernetică.

SiSC este prima organizație studențească din ASE, fiind înființată în 1996 și având aproximativ 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală. O astfel de oportunitate este și Spring IT, eveniment ce aduce în mijlocul studenților din C.S.I.E. și nu numai, reprezentanți din cele mai importante firme de pe piața IT, din dorința de a forma o legătură puternică și durabilă între angajatori și studenții dornici de a își găsi un job pe perioada desfășurării studiilor, cât și după aceea.

Proiectul constă în 4 zile pline de prezentări și activități presărate cu concursuri în urmă cărora studenții vor fi premiați. Aceștia vor afla prin intermediul reprezentanților companiilor partenere ce presupune un job în cadrul unei firme, dar și cum pot ajunge în poziția de angajat.

Studenții vor avea posibilitatea să își încarce CV-urile online și să se înscrie la evenimente în urmă completării formularului disponibil pe site-ul oficial începând cu data de 07.03.2016. De menționat faptul că CV-urile încărcate pe site vor ajunge la parteneri, aceștia urmând să le adauge în bază lor de date și să le analizeze.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți accesa site-ul evenimentului sau pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep