HomeFeaturedFocusVIDEO: ce cred tinerii despre Windows 95? Priviti reactiile lor!

VIDEO: ce cred tinerii despre Windows 95? Priviti reactiile lor!

teens react windows 95

Au trecut 21 de ani de când Windows 95 a ieșit pe piață. E o imensitate în termeni de IT, unde în continuare legea lui Moore continuă să se manifeste.

Windows 95. Vă aduceți aminte de el? Acel sistem de operare care a făcut trecerea către o nouă interfață grafică și care a fost responsabil de extrem de multe lucruri faine, dar a și dat la de multe bătăi de cap utilizatorilor.

Îmi aduc aminte că ajunsesem la performanța să îl reinstalez o dată pe săptămână până când am înțeles exact ce setări am nevoie ca să îmi meargă cum trebuie PC-ul. Pe atunci aveam o mașina DX2 la 33 MHz cu doar 4 MB RAM și un imens harddisc de 30 MB și devoram emisiunile TV de pe postul RTT din Brașov, unde un anume domn a încercat să prezinte în direct o instalare de Windows 95 cu opțiunile de plug & play pentru o imprimantă.

Imediat sunt 21 de ani de la acel moment iar IT-ul și desktop-ul s-a transformat extrem de mult. Chiar și în cel mai slab smartphone care se vinde acum la operator găsim probabil mai multă memorie video și RAM decât era necesar atunci pentru a folosi Windows 95 pe PC.

Probabil că mulți dintre voi nici nu erați născuți atunci, dar știu sigur că un număr la fel de mare a crescut cu Windows 95, la fel ca mine.

De asta mi se pare interesant să vă arăt următorul experiment: ce cred tinerii din ziua de astăzi despre Windows 95?

Materialul este în limba engleză, însă reacțiile sunt elocvente și pe mine unul nu mă surprind absolut de loc. Tinerii crescuți cu tablete și smartphone-uri, cu Internet-ul în sânge, cam greu pot să înțeleagă că a fost odată DOS și Windows 95.

Poate că de asta fi trebuit să numesc acest articol simplu ”Nu o sa vă vină să credeți ce părere au adolescenții de astăzi despre anticul Windows 95! Clic aici pentru detalii.

Nu?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep