HomeFeaturedFocusZTE Axon 2 isi face aparitia

ZTE Axon 2 isi face aparitia

O aparitie neoficială, dar binevenită în peisajul dominat de flagship-urile marilor producători. O configurație similară, dar care se presupune că va veni la un preț ceva mai avantajos este foarte utilă pentru consumatorul final, pentru că ar putea mișca puțin prețurile de vânzare ale competitorilor în jos. Și asta este în beneficiul utilizatorului. Iar ZTE Axon 2 (căci despre el cred eu că este vorba, deși numele de cod din GFXBench este ZTE A2017) pare a avea capacitatea de a face acest lucru.

Configurația care a ieșit la iveală odată cu testarea telefonului în benchmark-uri este compusă din deja devenită standard alăturare de chipset Qualcomm Snapdragon 820, ecran QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi, memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. La acestea, adăugați o cameră foto principală de 21 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli și un Android 6.0.1 și aveți imaginea unui veritabil flagship.

Rămâne de văzut un preț și o disponibilitate la nivel global, detalii care vor fi aflate doar la momentul unui anunț oficial și care au puterea de a face diferența. Până atunci însă, numele ZTE Axon 2 trebuie ținut minte de către cei care doresc specificații de top într-un smartphone relativ mai ieftin decât flagship-urile mari.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep