HomeEvenimenteCateva detalii despre salariile oferite la Angajatori de TOP Bucuresti

Cateva detalii despre salariile oferite la Angajatori de TOP Bucuresti

Ediţia cu numărul 20 Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc vineri şi sâmbătă, pe 25-26 martie, la Sala Palatului. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship, între 1000 – 1500 EUR şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii non-salariale, de la abonamente la sală, la zile de concediu nelimitat. Târgul de joburi Angajatori de TOP va gazdui si 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pe diferite domenii la care cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe www.hipo.ro.

Salariile oferite de cele 100 de companii participante la Angajatori de TOP Bucureşti sunt în directă proporţionalitate cu nivelul de experienţă, cerințele şi domeniul de activitate. Pentru 69% dintre companiile prezente la eveniment, remunerația oferită pentru poziţiile din cadrul programelor de internship se încadrează în intervalul 300-400 EUR, pentru 34% remuneraţia pentru poziţiile entry-level este cuprinsă în intervalul 400-500 EUR. În urma răspunsurilor primite, a rezultat că pentru 38% dintre companii, salariile oferite pentru poziţiile middle-level sunt în intervalul între 700–1000 EUR, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor seniori, remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 EUR şi peste 1500 EUR pentru 84% dintre angajatori.

Pe lângă salariile oferite, companiile au şi o serie de beneficii non-salariale, beneficii mai puţin obişnuite pe care le oferă angajaților. Printre acestea se numără abonamente lunare la sala de sport, masaje de relaxare la locul de muncă, program flexibil de lucru, decontarea parţială a abonamentului de internet de acasă, concediul nelimitat, sporul de 25% pentru orele lucrate în weekend, cursuri de gătit, de nutriţie, de management al stresului, de primul ajutor, parenting sau asigurarea meselor de prânz. Astfel de beneficii sunt esenţiale pentru menţinerea unui grad ridicat de motivare și implicare la locul de muncă şi ajută la crearea unor relaţii profesionale de succes, iar companiile care participă la Angajatori de TOP Bucureşti îşi doresc angajaţi care să performeze la locul de muncă. 52% dintre companiile prezente la eveniment oferă astfel de pachete angajaţilor, pe lângă pachetele salariale.

Detalii despre eveniment, companii participante şi programul celor 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pot fi regăsite la secţiunea dedicată târgului pe www.hipo.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep