HomeFeaturedFocusZTE Blade D2, low-budget cu acumulator de 4000 mAh

ZTE Blade D2, low-budget cu acumulator de 4000 mAh

Un nou terminal își face apariția pe tărâmuri asiatice, cu posibilități de extindere a disponibilității sale și în Europa sau America de Nord. Unul care, în ciuda caracteristicii tehnice din titlu, care este probabil și argumentul principal de vânzare, nu reușește să țină pasul la nivel de configurație cu restul terminalelor de pe piață, chiar și cele din zona de entry-level, făcându-mă să cred că la 120 dolari, cam cât este prețul său de vânzare, se pot găsi fără prea mare efort variante mult mai atractive din punct de vedere al specificațiilor. E drept, poate cu un acumulator ceva mai mic.

O să încerc acum să argumentez afirmația de mai sus și, în același timp, să vă cer opinia pe marginea ei. Vorbim despre un smartphone cu un display IPS HD (720p) de 5 inchi, care ascunde în spatele său un chipset Mediatek MT6735P cu procesor quad-core de 1,0 GHz, o memorie RAM de 1 GB și o stocare internă de 8 GB (care se poate extinde prin microSD). Adăugați două camere foto, una principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli și obțineți o configurație mult prea slabă, pe care nici mpcar conectivitatea LTE nu o mai salvează la nivel de imagine.

De aia spun că acumulatorul care ar trebui să îi confere un plus evident de autonomie nu este un argument suficient pentru a-i asigura succesul lui ZTE Blade D2 și că telefonul nu se prezintă deloc atractiv mai ales pentru consumatorii din Asia, care multe variante mai fericite la alegere. Un preț mult mai mic ar fi fost o motivație, poate că ZTE Blade D2 este făcut până la urmă doar pentru ofertele operatorilor, acolo unde s-ar putea să fie subvenționat destul de puternic.

via TimesNews

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep