HomeFeaturedFocusVIDEO: Cum filmeaza camera auto Remax CX-01

VIDEO: Cum filmeaza camera auto Remax CX-01

M-am gândit să vă ofer un răspuns relativ rapid la această întrebare, cu promisiunea că în zilele următoare urmează și un review, o analiză ceva mai amplă a comportamentului acestei camere auto primite spre testare de la GSMnet, în diferite scenarii. Deocamdată, împins de curiozitatea de a vedea cum se descurcă un produs de 250 de lei, am făcut o scurtă drumeție cu Remax CX-01 la bord și m-am grăbit înspre un laptop pentru a vedea rezultatul.

IMAG1186

Prin prisma prețului de mai sus, clipul obținut este mai mult decât decent. Deși, trebuie să recunosc că parcă mă așteptam la ceva mai mult, motivat poate și de vremea excelentă din Brașov, dar și de faptul că am înregistrat la o rezoluție fullHD, care cred că este obținută pe cale software. Tocmai pentru că parcă mi-au fost înșelate așteptările (am mai testat și alte camere auto ieftine – aproape la fel de ieftine ca Remax CX-01 și rezultatele parcă au fost ceva mai bune, vezi Prestigio RoadRunner 519i sau Prestigio RoadRunner 560GPS), m-ar ajuta și o opinie din partea voastra legată de calitatea obținută versus un preț de 250 de lei.

Așa cum am spus, eu o să revin cu un review în care o să vedem cum se descurcă Remax CX-01 și în condiții mai slabe de lumină, precum și noaptea și în care o să detaliem și toate posibilitățile de configurare pe care le oferă meniul acesteia. Stay tunned!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep