HomeFeaturedFocusBateria unui Samsung Galaxy SIII s-a aprins in patul unui copil

Bateria unui Samsung Galaxy SIII s-a aprins in patul unui copil

Ca să nu fiu acuzat de rea intenție, pentru că v-am povestit câteva peripeții similare dar care au avut ca eroi negativi telefoane de la Apple, uite că o relatez și pe asta, care are în centrul acțiunii un Samsung, un model Galaxy SIII, care s-a aprins în patului unui copil, în timpul nopții. Unii, cu atracție mai înspre senzațional, ar spune (și o spun) că a explodat. E totuși cam prea mult, în ciuda urmei lăsate pe salteaua patului respectiv. E drept, ca tot înspre senzațional am ales și eu poza pentru articol, încercând să atrag atenția asupra acestui obicei total aiurea, de a adormi cu telefonul în pat.

Acum o să spuneți că, în situația discutată aici, vorbim totuși despre un telefon care a apărut cu aproape patru ani în urmă. Nu cred că aceasta este problema lui. Lucrurile sunt mult mai complicate și trebuie început cu faptul că telefonul era al unui copil de trei ani din Finlanda. Un copil de trei ani are telefonul lui!?!?!? Pe care și-l încarcă în timpul nopții, în pat!?!?!? Cu un încărcător no name, de proveniență îndoielnică (asta ca să nu folosesc termenul de chinezărie), la achiziția căruia a contat probabil doar prețul foarte mic. Deja s-au adunat prea mulți factori pentru ca părinții respectivului copil să nu fie numiți cel puțin iresponsabili (și încerc să fiu elegant). Dacă este să merg pe linia unei glume destul de folosite în ziua de astăzi, dacă erau în Norvegia, până acum le lua statul copiii.

samsung galaxy s3 baterie foc

Dacă tot folosiți terminale mai vechi, pentru care nu se mai găsesc accesorii, încercați măcar să cumpărați ceva mai de calitate, nu judecați totul doar din perspectiva prețului. Sunt destul de convins că și acumulatorul respectivului terminal, cel care a declanșat probabil aprinderea, nu era cel original. Există destui furnizori care oferă accesorii de calitate, de la niște producători care au un nume în această piață. Un exemplu la îndemână ar fi MobileDirect, dar nu despre asta este materialul de față.

Și mai important este să nu mai vă țineți telefoanele la încărcat noaptea, în așternuturi, în timp de dormiți. Nu este singura istorie de acest gen, s-a mai întâmplat și am povestit chiar aici despre chestii similare. Este un obicei extrem de nesănătos care, iată, poate produce multe accidente. Tot nu-mi revin din uluire! Cum mama naibii să pui un telefon la încărcat noaptea, în patul unui copil de trei ani?

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep