HomeFeaturedFocusGionee si pionierul cel maruntel

Gionee si pionierul cel maruntel

Adică Pioneer P5 Mini, cel mai recent terminal al producătorului chinez, unul care încearcă să facă o figură frumoasă de vânzări pe segmentul de entry-level. Însă nici măcar acest segment fără prea mari pretenții nu pare făcut chiar pentru oricine, iar Gionee (care ar fi trebuit să aibă de partea sa potențialul dat de statutul de producător chinez) îmi aduce aminte destul de puternic despre anumite brand-uri autohtone, prin combinația de specificații tehnice care erau în vogă acum vreo 5-6 ani și un preț nu tocmai avantajos. O să încerc să explic.

Telefonul, care este deja disponibil pe piața din India, la un preț de 80 de dolari, vine cu un display de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, în spatele căruia se ascunde un procesor quad-core de 1,2 GHz (Mediatek MT6580M). O memorie RAM de 1 GB mai spală din rușine și, împreună cu o capacitate de stocare internă de 8 GB, cele două camere foto de 5 și de 2 megapixeli, acumulatorul de 1850 mAh și Android-ul 5.1 Lollipop, formează configurația acestui telefon.

Nu este tocmai rău, însă așteptările de la un terminal din China erau mai mari. Am văzut atâtea exemple de adevărate low-budget-uri adevărate, încât doar un preț mic nu mai este suficient, un minim de pretenții de ordin tehnic este obligatoriu. Așa încât nu cred că Gionee Pioneer P5 Mini are foarte mari șanse de succes.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep