HomeFeaturedFocusCateva produse noi de la Overmax

Cateva produse noi de la Overmax

Producătorul polonez și-a împrospătat puțin gama de produse care va fi disponibilă și la noi. O tabletă, o cameră video de tip action-cam si un mini-proiector sunt doar câteva dintre acestea. Tableta, care pare destinată celor mici (deși nu pot să spun că sunt adeptul interacțiunii excesive dintre copii și tehnologie) atât prin gama de culori, cât și prin prețul bun (obținut evident cu sacrificii de ordin tehnic), este prima despre care aș vrea să vorbim. Modelul Livecore 7041, este unul cu ecran de 7 inchi, rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de doar 512 MB, stocare internă de 8 GB, două camere foto de 0,3 megapixeli, un acumulator de 2500 mAh și un Android 4.4, este, în mod evident, unul entry-level. Însă, pe de altă parte, prețul de 259 de lei la care această tabletă se va putea găsi în rețeaua magazinelor Selgros, de la sfârșitul lunii aprilie, este destul de atractiv, mai ales că vine și cu o pereche de căști incluse.

As aminti apoi puțin action camera ActiveCam 4.0, o versiune îmbunătățită a unui produs ceva mai vechi, care poate înregistra acum și la rezoluție 4K și care vine cu o multitudine de accesorii pentru persoanele dinamice și cu activități extreme, care vor să își imortalizeze experiențele. Prețul recomandat pentru România este de 710 lei, iar detalii suplimentare despre ea găsiți aici.

activecam 40

activecam 40 accesorii

Despre Multipic 2.3 nu sunt prea multe de spus. Este un priector destinat uzului casnic, cu specificații de nivel entry-level, pe care îl recomandă prețul de 599 lei. Acest proiector va putea fi găsit și el în rețeaua de magazine Selgros, începând cu sfârșitul lunii aprilie. La nivel tehnic, detaliile complete pot fi găsite aici.

multipic 23

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep