HomeCloud & MobilityMicrosoft porneste concursul Continuum App UI si ofera premiu un Surface Pro...

Microsoft porneste concursul Continuum App UI si ofera premiu un Surface Pro 4 pentru o idee faina

WindowsContinuum_continuum-productivity-02

Ce ați zice dacă v-aș spune că aveți ocazia să vă vindeți o idee unor șefi de la Microsoft, direct în campusul din Seattle? Nu, nu e vorba despre finala ImagineCup (și ea vine în curând) ci despre competiția Continuum UI, pornită deja de Microsoft la nivel global.

Dacă aveți vreo idee despre vreo aplicație Continuum și ați schițat deja o interfață care să pună în valoare conceptul Continuum atunci trebuie neapărat să intrați în Continuum UI Design Challenge. Încă nu v-a venit inspirația, nicio problemă, mai aveți timp până pe 6 mai ca să vă înscrieți în concurs.

Nu numai că aveți șasa să fiți văzuți de șefii Microsoft, adică să ajungeți în Redmond și să fiți ajutați să puneți ideea în practică, dar la orizont e și o tabletă Surface Pro 4, oferită ca premiu de organizatori.

Cu Continuum, aveți la îndemână (sau mai bine zis în buzunar) același nivel de productivitate ca pe PC. Puteți să lucrați, să navigați pe net și în același timp să vă folosiți telefonul pentru convorbiri, mesake text, Social Media. Folosiți Continuum pe telefonul Windows 10 ca să aveți un al doilea ecran (conectat cu cablu sau wireless), iar prin conectarea unei tastaturi și a unui maus aveți la îndemână funcționalitatea de pe PC direct pe telefon.

nu e așa că sună interesant?

Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți un cont de Windows Insider și să vă trimiteți ideea de aplicație către Microsoft sub forma unei poze.

Dacă juriului îi va fi pe plac, atunci sunt șanse mari să câștigați tableta Surface Pro 4. Primii 10 clasați în runda preliminară vor fi invitați la sediul Microsoft din Redmond (cu cheltuielile plătite de Microsoft) să își prezinte live ideea. Premiul cel mare este o tabletă Surface Pro 4, un abonament MSDN, unul Office 365 plus credit pentru reclama aplicației în Windows Store.

Pentru că nu vă costă nimic să faceți o schiță de interfață Continuum cu UWP, eu zic că nu trebuie să ratați oportunitatea.

Faceți-vă un cont de Windows Insider urmând sfaturile de aici , studiați puțin care e treaba cu Universal Windows Platform și Continuum (aici) dacă nu vă e familiar termenul și apoi intrați în competiție aici.

Succes!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep