HomeCloud & MobilityMicrosoft ofera un an de Office 365 Personal (cu 1 TB stocare)...

Microsoft ofera un an de Office 365 Personal (cu 1 TB stocare) pentru anumiti utilizatori de OneDrive

onedrive

Zilele astea am fost anunțat de către Microsoft că am primit un abonament gratuit pentru 1 an la Office 365 Personal (299 LEI / an) și odată cu asta 1 TB de spațiu de stocare în OneDrive, acces la toate aplicațiile Office și licența de a le putea folosi pe un PC/Mac, un smartphone (Android, iOS sau Windows) și o tabletă, plus 60 de minute internaționale (lunar) pe Skype.

Oferta pare să fie o modalitate de a fideliza utilizatorii de OneDrive care în momentul de față sunt aproape (sau peste) limita de 15 GB de stocare gratuită ce a fost anulată.

Eu am confirmat până la 31 ianuarie 2016 că vreau să păstrez ce 15 GB gratuiți plus 15 GB bonusul Camera Roll, peste care mai am încă 10 GB de fidelizare și alte câteva bonusuri. Îmi face plăcere să văd că Microsoft apreciază că sunt unul dintre utilizatorii vechi de OneDrive și prin urmare merit încă 1 TB și licență de Office.

bobus

Cel mai mult în place însă ultimul paragraf din email-ul primit pe contul de pe Outlook.com:

”We want to apologize for any inconvenience these changes may have caused you. We listened to our users’ feedback, and we are committed to making OneDrive the best option for people who want to be productive and do more.

Thank you for using OneDrive.

– The OneDrive Team”

E o chestie faină, mai ales că după anunțul inițial că se renunță cu totul la spațiul liber din OneDrive, Microsoft a revenit la o atitudine mai pozitivă și a mai renunțat la restricții. Ca să nu mai spun că oferta asta va permite folosirea pachetului Full Office pe Windows 10 Mobile/iOS/Android și Continuum for Phones.

Voi ați verificat dacă ați primit vreun astfel de mesaj? Ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Bună, am primit si eu așa gen de email precum că mi s-au pătat 15gb storage, iar despre cadou Office 365 Personal pentru un an nimic. A fost cumva cadoul menționat in acela email?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep