HomeFeaturedFocusZTE Nubia X8, teasing oficial si specificatii impresionante

ZTE Nubia X8, teasing oficial si specificatii impresionante

Cel puțin versiunea de top de Nubia X8, pentru că vor fi nu mai puțin de trei variante, pentru care producătorul chinez a demarat o campanie organizată de teasing oficial, chiar impresionează prin specificațiile pe care le etalează, unele desprinse parcă din viitor. Bine, dacă luăm în considerare termenul de apariție, care este dat undeva la finalul acestui an, începutul anului viitor, vorbim deja despre viitor. Și probabil că așa vor arăta flagship-urile din următoarea generație, pentru că am remarcat o tendință de uniformizare a configurațiilor de top de la numele mari din industrie.

ZTE-Nubia-X8-promo-images (2)

Așadat, cea mai impresionantă versiune de ZTE Nubia X8 va propune pasionaților o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 823 (model aflat în stadiul de prototip), cu un display cu rezoluție 4K, o memorie RAM de 6 GB (era de așteptat) și o stocare internă de 128 GB sau chiar de 256 GB. Evident, așa cum spuneam, există și versiuni care încep să mai taie din specificații. Nu toată lumea este ahtiată după detalii tehnice, nu toți sunt smartphone geeks, unii tind să fie mai atenți cu portofelele lor. Modelul care coboară pretențiile puțin va propune doar o rezoluție 2K (QHD) a ecranului, o stocare de 64 GB și o memorie RAM de 4 GB. Cel mai sărman model de Nubia X8 va avea doar 3 GB de RAM, 32 GB pentru stocare internă și un display cu rezoluție full HD. Aceste din urmă două terminale se vor baza pe un chipset Snapdragon 820. Doar premiantul merită un chipset nou.

ZTE-Nubia-X8-promo-images

Toate telefoanele din seria Nubia X8 vor avea cameră foto principală de 16 megapixeli și una dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli. Iar dimensiunea ecranului va fi impresionantă și ea, de 6,44 inchi. Ceva cam mare pentru gusturile mele.

În paralel cu cele trei Nubia X8-uri, ZTE a vorbit ceva despre un Nubia Z11 (un telefon pe care l-a asemănat cu Samsung Galaxy S7 edge), pe care intenționează să îl vândă și în Statele Unite. Asta este o veste mare, deschiderea acestui producător înspre Occident ar fi un pas în față atât pentru companie, dar mai ales pentru consumatorii finali.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep